Simskola

Vi har simskolor från 5 års  ålder både med och utan föräldrar i vattnet, välj det ni tror passar ert barn bäst. I simskolan med förälder i vattnet är föräldrarna delaktiga i undervisningen. Vårt mål är att det skall vara roligt att lära sig att simma och att simskolan skall vara veckans höjdpunkt. Vi lär genom lek och för att göra upplevelsen än mer behaglig, har vi valt att simma i varmt vatten ca 33 grader.

Har ditt barn inte fyllt 5 år ännu har vi simgrupp från 4 år som är en blandning mellan simlekis och simskola läs mer under småbarnssim.

Utöver detta så har vi små grupper och välutbildad personal.

Simskola

Att lära sig simma är inget man gör på en handvändning det tar lite tid. När man väl bestämmer sig för att börja är det bästa att fortsätta tills barnet kan simma åtminstone 25 meter.

Välj mellan

Nybörjare Inga förkunskaper krävs.

Fortsättning 1 Förkunskaper: Kunna arm och bentagen var för sig, de behöver inte vara synkroniserade ännu.

Fortsättning 2 Förkunskaper kunna simma 10 meter utan flythjälpmedel. Här finslipar vi tekniken i bröst och ryggsimmet och försöker utöka simsträckan, målet är att kunna simma 25 meter.

Tekniksim / crawl Förkunskaper kunna simma 25 utan flythjälpmedel. Här finslipar vi tekniken ytterligare om det behövs. Vi introducerar crawl, livräddning, dyker djupt och dyker långt, trampar vatten mm.

UngdomssimskolaKursen är konstruerad för äldre barn mellan 10-15 år, och fungerar för barn och ungdomar som har begränsad kunskap till ingen kunskap gällade simning och vatten.
Målet är att de ska bli trygga i vattnet, i gruppen och kunna hantera att vara på både djupt och grunt vatten och lära sig simtekniken samt livräddning.

Vuxensimskola
Förkunskaper:Vuxensimskola är för dig som inte besitter kunskapen i att simma eller som vill utveckla din teknik.
Du kan vara allt från rädd till simkunnig men behöver extra stöd för att förbättra din teknik och din simsträcka.

Boka direkt

hitta.se