Villkor

Priser och betalningsvillkor

Vi vill informera om att om vi tvingas skicka en påminnelse på fakturan kommer vi debitera 50 kr, vid utebliven betalning skickar vi vidare ärendet till Lyndorff

Vi har ingen möjlighet att återbetala kursavgiften om ni uteblir, däremot finns det möjlighet att gå på våra igenbad. Igenbaden gäller bara för barn som är anmälda till en pågående kurs.

Vi har heller ingen möjlighet att göra återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av faktorer som vi i ej kan råda över t.ex. vid strömavbrott övriga tekniska fel samt Force majeure.

Samma dag som kursen startar är man betalningsansvarig för hela kursavgiften. I mån av plats kan man byta kursdag och tid.

Avbokning

Kursen är avbokningsbar senast 24 timmar från att bokningen är registrerad.

Därefter är er bokning är bindande.

Frånvaro, Sjukdom, Fotografering och Igenbad

Om ni pga sjukdom eller annat missar ett eller flera badtillfällen har vi ingen möjlighet att återbetala kursavgiften. Ni är då välkomna på våra igenbad.

Fotografering är ej tilllåtet under lektionstid detta med respekt och hänsyn till alla våra kunder.

Instruktören för närvaro över kursdeltagarna, och ni behöver därför inte sjukanmäla er. Om ni däremot är borta 1:a badtillfället på en ny period eller om ni blir borta en längre tid blir vi glada om ni meddelar oss detta. För att hjälpa er att simma igen sådant ni missat finns det igenbadstider på flera av våra anläggningar. Igenbadet är inte instruktörslett utan ni tar reda på av er instruktör vid följande badtillfälle vad ni har missat och tränar på det själva på igenbadet.

Missar ni vattengymnastikpass finns det möjlighet att ta igen på ett annat pass, ring till oss så berättar vi mer.

Vi förbehåller oss rätten av ändra tid på kursen en dag innan kursens start.

Boka direkt

hitta.se